Lavasteen Gietvloer

Nieuwe Generatie Gietvloeren

 

Krasvrije Gietvloer

Intens krachtig: dat is de lavasteen gietvloer. De sterkste gietvloer die er bestaat! Het bestaat uit kunsthars, gecombineerd met lavasteengruis. Wij werken met de eerste en enige echte leverancier van de lavasteen vloer. Het is gegarandeerd naadloos, krasvrij en waterdicht. 

Realisaties / Lavasteen gietvloeren

MINIMAL

Vind u Lavasteen te druk? maak u niet druk.

De minimal vloer bestaat uit kunsthars, maar zonder lavasteen. Het heeft een rustige uitstraling. Dat past perfect bij de minimalistische woonstijl. Niet al te veel poespas, Dus gewoon een rustig vloer.


Wij kunnen alle kleuren maken


 

KRASVRIJ, WATERDICHT EN UV-BESTENDIG

 

Gietvloeren zijn prachtig. Naadloos, modern en strak. Echt een blikvanger in uw woning. Alleen krassen, scheuren en verkleuringen zijn snel veroorzaakt. Dat is behoorlijk balen. Wist u dat er een oplossing is? Wij introduceren: de krasvrije vloeren 

 

 

De Lavastone Gietvloer is dankzij de lavasteentjes een zeer harde vloer. Deze vloer wordt qua hardigheid vergeleken met graniet. De Lavastone Gietvloer bevalt de meeste mensen vanwege de onderhoudsvriendelijke aard en omdat de vloer niet gevoelig is voor krassen of andere beschadigingen. Door de enorme slijtvastheid heeft de vloer weinig onderhoud nodig. Om het plaatje compleet te maken, lakken we onze vloeren af met een antibacteriële coating. Om niet alleen de vloer, maar ook u te beschermen. Benieuwd wat de mogelijkheden in uw interieur zijn? Neem dan contact op.

U kunt kiezen uit een basis kleurenpalet. Wilt u toch liever een andere kleur? Geen probleem! Wij kunnen alles maken. 

 


Neem gerust contact met ons op

Wij komen graag een keer bij u thuis om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend. Neemt u daarvoor bij voorkeur telefonisch contact met ons op. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.