Schilderwerk

 

Het binnenschilderwerk op de kozijnen is de basis voor al uw schilderwerkzaamheden in uw woning, bedrijf of instelling.  Om houtrot te voorkomen moet het binnenschilderwerk op de kozijnen goed afgesloten zijn. Zo kan er geen vocht naar buiten. Vocht veroorzaakt dat de verf aan de buiten- en binnenzijde gaat bladeren of onthechten waardoor houtrot vrij spel heeft. Schilderwerk in huis, bedrijf of woning is dus niet alleen mooi, maar ook noodzakelijk!
Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Alles is mogelijk, van mergelwit tot dieppaars, van mat tot hoogglans en van betonlook tot kalkverf. Ook zijn er speciale verven en coatings om de muren in badkamer en keuken zo te bewerken dat ze afwasbaar zijn. Wij adviseren uw graag wat betreft kleur- en materiaal op basis van uw wensen.
Binnen werken wij alleen met mens -en milieuvriendelijke producten.  Dit doen wij door gebruik te maken van oplosmiddelarme verven beter bekend als acrylaat verf.  Deze verven hebben het voordeel dat ze snel drogen. U heeft daardoor minder overlast en u woning,  bedrijf of instelling is sneller klaar voor gebruik.

 

Buitenschilderwerk

 

Als buiten schilder verzorgen we graag de buitenkant van uw woning, bedrijf of instelling. Uw vastgoed dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals regen, maar ook de hitte. Een goede bescherming in combinatie met het schilderwerk zal er voor zorgen dat alles in perfecte conditie blijft en dat u hiervan jarenlang plezier zult hebben.
Als buiten schilder richten we ons in alle aspecten van het schilderwerk en het onderhoud op de kwaliteit. We maken gebruik van de beste materialen en onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten op dit gebied.
De kwaliteit die Totaal Schilderwerk biedt, zit in elke verflaag: van basis tot finishing touch. We gaan pas weer weg als u én wijzelf tevreden zijn. En dat ziet u terug in het resultaat!

 

Schilderwerken & houtrot reparatie werkzaamheden


Neem gerust contact met ons op

Wij komen graag een keer bij u thuis om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend. Neemt u daarvoor bij voorkeur telefonisch contact met ons op. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.