Welkom bij Parelcoating, gevestigd in het bruisende Groningen en actief in een straal van minimaal 50 kilometer rondom onze vestiging. Wij zijn gespecialiseerd in de unieke ambacht van Lavasteen Gietvloeren en streven ernaar deze exceptionele vloeroplossingen in heel Nederland aan te bieden, op aanvraag.

Onze reis begon meer dan 12 jaar geleden, toen onze oprichter zijn schilderspapieren behaalde. De drang naar variatie en een verlangen naar veelzijdigheid in werkzaamheden leidden tot een specifieke specialisatie in Lavasteen Gietvloeren en aanverwante diensten. Bij Parelcoating geloven we in het leveren van niet alleen een vloer, maar een kunstwerk dat zowel duurzaam als esthetisch bevredigend is.

Onze toewijding aan uitmuntendheid blijkt uit het streven naar het beste eindresultaat in al onze projecten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en dit weerspiegelt zich in onze klantgerichte aanpak. Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is en elke klant specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw verwachtingen en meer.

Bij Parelcoating gaan we verder dan alleen het aanbrengen van Lavasteen Gietvloeren of Schilderwerk; we creëren ruimtes die een verhaal vertellen. Of het nu gaat om een woning, kantoor of commerciële locatie, onze Lavasteen Gietvloeren voegen een vleugje elegantie en duurzaamheid toe aan elke omgeving.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek over uw project. Ontdek hoe Parelcoating de perfecte aanvulling kan zijn op uw ruimte en uw visie tot leven kan brengen.

Parelcoating - Waar vakmanschap en klantgerichtheid samenkomen voor vloeren van ongekende schoonheid.